ervaringen van Engelenmensen

Engelenmens is een plek waar veel verschillende dingen samenkomen. Zoals atelier, creatie, inspiratie, coaching en stoelmassage.
Bovenal is het een plek van zuiverheid, liefde en beleef ik doorgebrachte tijd altijd als een gouden moment.
De Engelen energie die in het aardse neerdaalt en gestalte krijgt door de handen en afstemming van Silvia. Het is zo’n blijmaker en steunend in wat voor proces ook.
Zij weet precies de vinger op de juiste plek te leggen. Of dat nu in een reflectie is of op mijn rug met haar gouden handen in de stoelmassage.
Telkens ben ik weer in de verwondering van de magie die ontstaat door samenspel in de energie, de veilige aanraking en het prikkelen van de zintuigen door gebruik van heerlijke geurende goudolie en helende klanken.
Een magische plek om mijzelf steeds weer opnieuw de ontmoeting met de Engelenenergie te gunnen.

Karin

Jouw Engel zichtbaar maken is niet zomaar iets en gelukkig vindt Silvia dit ook.
Het hele proces stemt ze steeds weer af op jou en op jouw Engelenergie. Ze betrekt je in hele proces zodat je duidelijk weet en voelt dat het echt jouw Engel is. Ik vond het een heel speciaal proces met een prachtig eindresultaat.

Liesbeth

Een lieve vriendin wilde mij een Engel schenken en zo betraden wij op een mooie dag het Engelrijk van Sil.
Het werd een levens veranderende ervaring. In de loop van het proces maakten gevoelens van eenzaamheid, afgescheidenheid, verdriet en angst plaats voor verbondenheid, heelheid, vreugde en vertrouwen. Ik ben thuisgekomen in mezelf.
Sil leidt je met zachte, doch krachtige hand naar de wereld van je ziel om …. je even later middels een gouden stoelmassage, met die even zachte, krachtige hand stevig terug met je voetjes op de grond te zetten.
De Engel heeft haar plaats gevonden in mijn woonkamer en vult met haar gouden licht elke dag opnieuw mijn hart met liefde.

Anne-Marie

Ik word ontvangen door Silvia in haar werkruimte waar een heerlijke sfeer hangt. Ik kwam daar omdat wij afgesproken hadden dat zij een Engel voor mij zou schilderen. Ik dacht dat zij dat wel even zou doen. Maar aan de opdracht ging een ritueel vooraf van een paar uur. Het schilderij, werd helemaal op mijn persoon afgestemd. Eigenlijk is het geen schilderij, een schilderij is een dood iets. Het kunstwerk van Silvia is eigenlijk voor mij een levende Engel. De Engel communiceert met mij. En niet alleen met mij. Ze staat bij mij in mijn praktijk en de patiënten die binnenkomen worden als door een magneet aangetrokken om ernaar te kijken. De fijnheid en de blauwe kleurenpracht zijn dan ook van een verfijnde schoonheid.

Ries

Een bijzonder intens proces een Engel van Sil…
Al even wist ik dat ik er 1 mocht laten maken en dan ineens kwam dit in een stroomversnelling. En hoe mooi dat deze Engel mocht ontstaan tijdens het realiseren van mijn praktijkruimte aan huis. Van nieuwe maan tot nieuwe maan.
Het hele proces, de stapjes die gezet mochten worden, heb ik als intens ervaren. Alles klopte en voelde goed. En wat is ze mooi geworden. De intuïtie die aan twee kanten gevolgd werd.
De onthulling met man en kinderen bij Engelenmens was mooi. Bijzonder hoe iedereen betrokken werd. Die eerste blik op mijn Engel in het echt, zo mooi…
Binnen een week in mijn praktijk werd ze aangevreten door een mot. Ik was diep ontroerd, maar hoe mooi werd dit opgepakt, de symboliek en persoonlijke begeleiding. Mijn Engel werd gerenoveerd en is nog krachtiger geworden.
Gabriëlla voelt als een steun, een spiegel, is er altijd met haar prachtige energie en krachtige zelfliefde.

Martine

Engelenmens staat bovenaan mijn lijstje van mijn ervaringen dat serendipiteit echt bestaat. Het is een plek die jou opzoekt of eigenlijk jouw eigen “sacred space” zoals Jung het antieke begrip Temenos omschreef. Silvia heeft mij geholpen om mijn innerlijk in de fysieke wereld te vertalen in de vorm van de serene Engel-icoon die ik nu dagelijks in mijn eigen huis begroet. Zo ook de ceremoniële olie die Engelenmens voor mijn Temenos uniek heeft vervaardigd om mijn dageraad in te gaan om mijn eigen ongeziene wereld in te gaan. Dus blijf in beweging (ofwel op zoek) en Engelenmens vindt jou om jou te helpen jouw innerlijke wereld te koesteren.

K.P.

Sil is in staat een prachtige, persoonlijke goudolie te maken. De olie heeft mij in een bepaalde levenfase ondersteund en heeft kwaltiteiten versterkt die ik toen nodig had. Moeiteloos voelt Sil mee wat nodig is, waardoor de perfecte olie van dat moment gecreëerd  wordt.
Het was bijzonder dat ik direct de werking van de olie als energie in mijn lichaam voelde, toen ik het mooie flesje alleen nog maar vasthield!
Ik heb er een dagelijks ritueel van gemaakt om me met de heerlijke, zachte geur van de olie te verbinden. Ik kan je dit van harte aanbevelen, want een persoonlijke  olie is een geschenk aan jezelf.

Nicolette D.

Silvia kan op een bijzondere manier na een intake, dat wat mij bezielt en de vraag die ik aan de Engelen stel in beeld omzetten. Verder kan zij hier een geur bij vinden, die in olie verwerkt wordt, die voor mij herstellend werkt en een omringd gevoel geeft.

Elly

Misschien ken je het wel. Je bemoeit je al jaren als professional met het leven van anderen, blijkt dat je zelf het spoor een vleugje (oké, compleet) bijster bent. Dan zit er maar een ding op. Je meldt je bij Sil Bartelds onder het mom van een eigen Engel willen schilderen met tempera en bladgoud. En dat krijg je ook van deze goud-doula. Maar je krijgt ook de gouden bedding waarin het hart weer geheeld kan worden en de richting weer helder. Vandaag was voor mij de laatste dag bij deze kunstenares en pure voorleefvrouw. Beetje verdrietig, enorm dankbaar en heel blij dat het afscheid van Sil ook een geboorte betekent.

Liselore

Silvia is een bijzonder mooie vrouw die mij heeft geraakt, niet alleen door de prachtige Engel die ze voor mij gemaakt heeft maar door haar mooie warme hart en heldere blik.
Haar galerie straalt van zonnige energie.

Diana H.

Een geweldige plek om te ZIJN. Silvia neemt uitgebreid de tijd om je echt te zien en zich op je af te stemmen, opdat vanuit de gezamenlijke energie een prachtig kunstwerk mag ontstaan.
Er is een prachtige Engel in mijn leven gekomen, eentje die me draagt en steunt in mijn proces om meer op mezelf en mijn vrouwelijke wijsheid te vertrouwen.. Dank je wel, lieve Silvia!

Astrid B.


heb jij interesse of vragen?

Back to top