met veel liefde biedt Atelier & Galerie EngelenMens de helpers van het gouden pad aan. waarbij jouw geest, lichaam en ziel in afstemming raken met jouw gouden pad


Goudenpad gesprekken

De bewustzijnsgesprekken die ik Goudenpad-gesprekken noem, zijn aandachtsvolle en schenkende processen waarbij opeens in het veld van de Engelenwereld woorden kunnen klinken in verbinding met jouw hoger en/of lager Zelf en die een helende werking kunnen hebben op jouw levenspad. Jijzelf, de Engelen en ik luisteren dan vooral naar wat verteld en gehoord mag worden, om meer balans en harmonie te creëren en te vinden in Jezelf én in de wereld. Om dat weer in je lichaam te kunnen verankeren. En jij JIJ mag zijn!

Door de Goudenpad-gesprekken ontwikkel je kracht en zelfverzekerdheid vanuit Onvoorwaardelijke Liefde. Je ervaart meer vreugde en blijdschap, een thuiskomen bij jezelf. Het leven overkomt je niet meer vanuit het slachtofferschap maar je ontwikkelt steeds meer meesterschap. Want vaak blijkt door dieper te kijken dat niets is wat het lijkt wat het is……. Dan zie je wat er dieper gaande is. En als je bereid bent bewust dieper te kijken naar wat verteld en gehoord mag worden, dan zie je en voel je dat veel van onze blokkades verbonden zijn met de beperkende overtuigingen uit je eigen voorouderwereld. Terwijl je juist deze oerverbinding nodig hebt als een bron van kracht en inspiratie voor het herstel van je gouden pad, want een menselijke ziel maakt een cyclus door van meerdere levens of incarnaties.


Gouden Stoelmassage

Het ontvangen van een gouden stoelmassage is een reiservaring van een drukpuntmassage, een ritmische massage en een ontspanningsmassage in één. Daarnaast wordt deze massage energetisch nog verrijkt met geur, klank en edelstenen. Dit alles brengt je in verbinding met de vibratie van jouw Engelen- en hoger bewustzijn. Door de energiedoorstroming te verbeteren voel jij je daarna meer gegrond. Deze therapeutische gouden stoelmassage is dus een holistische therapievorm (holos betekent ‘heel’), die zich richt op het lichaam, maar ook op emotionele, mentale en spirituele aspecten.

De eventuele klachten waar je mee komt worden gebruikt om inzicht te krijgen in jezelf, om bewust te worden van dingen die misschien aan je aandacht zijn ontsnapt. Door aanraking is het makkelijker om contact te maken met de diepere laag wat de klachten te vertellen hebben, wat weer kan helpen om weer in balans te komen; pijn en spanning is ook de taal van je lichaam. De kracht zit in ontvangen en ontspannen. Deze therapeutische massage kan goed gecombineerd worden met bewustzijnsgesprekken, de Gouden pad-gesprekken.


Persoonlijke goudolie

De persoonlijke goudolie van Engelenmens is een geurende huidolie met echt goud, met een unieke blend van etherische oliën en andere ingrediënten, op jouw persoonlijke goudenproces afgestemd. Geschikt voor ieder deel van je lichaam (behalve de dagelijkse verzorging van de gezichtshuid). Alleen al om te zien is het olieflesje zelf al een heel puur en prachtig Engel-kunstwerk van geur, kleur en vorm, alsof gecreëerd door de Engelen zelf. De olie bestaat uit een basis van een biologische draagolie en een blend van meerdere (voornamelijk biologische) etherische oliën, bladgoud (23 karaat), edelstenen en organische materialen zoals bloemblaadjes, boomschors, zeewier of zout wat maar nodig is voor de juiste ondersteunende energie voor jouw proces. De olie werkt zowel offerend als zalvend op jouw Goudenpad, het pad van Engel op aarde worden.

Na een geurgesprek van één uur (live of telefonisch) creëer ik, geleid door de vibratie van de Engelenwereld deze goudolie, bij voorkeur in je bijzijn. Door bij dit creatieproces aanwezig te zijn, opent je hartchakra zich en kom je in contact met pure blijdschap en zelfliefde en de energie om te groeien naar je ware Zelf. Dit gehele proces duurt ongeveer twee uur. En je kunt bij Engelenmens om deze creatie van jouw goudolie heen, ook een Gouden pad-gesprek (60 minuten) en/of gouden stoelmassage (30 minuten) inplannen.

Deze goudolie is verkrijgbaar in een 30ml (te recyclen) glazen flesje met pipet plus een mini roller met 5 ml voor onderweg in een linnen cadeauzakje. Hiermee kun je ongeveer twee tot drie maanden doen. De informatie over de inhoud van jouw olie en de gebruiksaanwijzing krijg je uiteraard persoonlijk uitgelegd en bijgeleverd, en ik bewaar dan voor jou de geurformule voor een volgende flesje persoonlijke goudolie of een vervolg hierop met een nieuw geurgesprek. Een prachtig en ondersteunend Gouden geschenk om ook eens iemand anders cadeau te doen.


Persoonlijke schilderbegeleiding

Je wilt eigenlijk zélf jouw eigen Engel schilderen onder mijn bezielde begeleiding en jij voelt dat je een langer traject nodig hebt om weer volledig te leren vertrouwen op je eigen anker en Engel tegelijk. Jij mag transformatief zelf helend schilderen en leren hoe het is om te werken met de eeuwenoude icoonschildertechniek en bladgoud. Een afgestemd traject, bijvoorbeeld om de 14 dagen een ochtend- of middagdeel, is dan mogelijk en bevrijdt de kunstenaar in jou. Hiervoor maak ik bij Engelenmens ruimte vrij.

Dit traject werkt het meest helend en scheppend door het eerst drie dagen aaneengesloten samen op te starten. De schilderbegeleiding is therapeutisch en persoonlijk ondersteunend. Hierbij kunnen al mijn scheppingskrachten in overleg ingezet worden. Er zijn diverse leuke mogelijkheden voor overnachting in een B&B in de nabije omgeving. Daarna is het mogelijk om dit proces in overleg per 14 dagen te herhalen, gedurende enkele maanden.


Affirmaties en helende teksten

Affirmatie betekent bevestigen, versterken, bekrachten. Affirmaties zijn positieve versterkende teksten over iets dat je tegen jezelf en je Engel in herhaling uitspreekt. Samen met jou en jouw Engel een persoonlijke affirmatie vinden, ontdekken, vormgeven en opschrijven is een helende reis die je bij Engelenmens ook mooi kunt combineren met een Gouden stoelmassage of een Gouden pad-gesprek of een persoonlijke Goudolie.
Naast persoonlijke affirmaties schrijf ik ook persoonlijke gedichten en spreuken en kun je mijn vier gedichtenbundels bij www.uitgeverijoorsprong.nl vinden onder mijn pseudoniem Silverder.

Voel

Teer en vast
Los met kracht
Rauw en verfijnd
Werelden verbinden
Tastend in het donker
Verlaat jij je grot
en voel je
Jezelf

Vertrouw op je diepste zijn

In stilte te zijn
In jou neerdalen
en laten klinken
Samen met wat er is
In alle eenvoud
Geef je jezelf de ruimte
In contact met alles
Jezelf te zijn

Steunhuis

op deze plaats gekomen
voel je een oeroude
energie in de onderstroom
en wil je hier zijn
dan word je aangesproken
je ik-ontwikkeling te gaan
op deze plaats gekomen
krijg je steun voor je huis
en is dit de plek
je fundament

Het ene

hemel en aarde
dag en nacht
licht en donker
goed en kwaad
man en vrouw
koning en koningin
goud en zilver
heilig huwelijk
de wereld veranderd in het ene

Kosmische moeder

eeuwig vrouwelijk
eeuwig mannelijk
de godskracht
naar waar wij zijn
gevormd
verenigt
een onuitsprekelijke
bekoring voor de
wederzijdse
overgave aan
de kosmische moeder


heb jij interesse of vragen?

Back to top